Paramount Plus kijken in Nederland - VPNGids.nl (2024)

Klik hier voor een samenvatting

Gratis aanbod Paramount Plus kijken

De Amerikaanse streamingdienst Paramount Plus heeft een indrukwekkend aanbod aan films en series. De dienst is helaas niet beschikbaar in Nederland.

Wil je toch naar het aanbod kijken? Veel goede series van Paramount Plus kun je ook kijken op Pluto TV. Deze gratis streamingdienst is vanuit Nederland alleen beschikbaar met een VPN. In het stappenplan hieronder lees je hoe je met een VPN gratis naar Pluto TV kijkt:

  1. Sluit een abonnement af bij een goede en snelle VPN zoals Surfshark.
  2. Download de VPN-software en log in met je account.
  3. Selecteer een server in de VS en maak verbinding.
  4. Ga naar Pluto.tv en geniet van series die je ook op Paramount Plus bekijkt.

Gebruik bovenstaand stappenplan om vanuit Nederland gratis naar een deel van het aanbod van Paramount Plus te kijken. Bekijk het aanbod direct door meteen een abonnement op Surfshark af te sluiten. Klik hiervoor op onderstaande link!

Surfshark

Aanbieding

Bespaar 86% + 3 maanden gratis en betaal slechts €2,19 per maand!

Bezoek Surfshark

Wil je meer weten over het aanbod van Paramount Plus en ben je benieuwd op welke andere streamingdienst je dit aanbod kunt kijken? Lees dan het volledige artikel hieronder!

Paramount Plus (voorheen CBS All Access) biedt veel goede content waaronder populaire originals zoals Mayor of Kingstown en 1923. Met Nickelodeon voor de kinderen en Star Trek voor de liefhebbers van scienceficton biedt de streamingdienst voor ieder wat wils.

Wil je ook vanuit Nederland genieten van het Paramount Plus aanbod? Dit kan lastig zijn, omdat de Amerikaanse streamingdienst niet beschikbaar is in Nederland. Gelukkig is er een manier om toch naar het aanbod van Paramount Plus te kijken in Nederland. In dit artikel vertellen we je er alles over! Met behulp van een VPN kun je een gedeelte bijvoorbeeld gratis kijken via Pluto TV.

Gratis Paramount Plus kijken in Nederland

Veel content van Paramount Plus is te bekijken op Pluto TV. Deze gratis streamingdienst is in Nederland niet beschikbaar. Om toch toegang te krijgen heb je een VPN (Virtual Private Network) nodig om je IP-adres te veranderen.

Maak verbinding met een server in het land waar Pluto TV wel beschikbaar is. Kies bijvoorbeeld voor een server in het Verenigd Koninkrijk, Canada of de Verenigde Staten om overal ter wereld toegang te krijgen tot Pluto TV:

Paramount Plus kijken in Nederland - VPNGids.nl (2)

Surfshark is de beste VPN voor het deblokkeren van geografische blokkades. Deze VPN is snel en heeft servers in de landen waar Pluto TV beschikbaar is. Perfect dus voor het streamen van Pluto TV! Wanneer je nu een abonnement afsluit profiteer je van een tijdelijke aanbieding en krijg je maar liefst 82% en 2 maanden gratis.

Paramount Plus series op Pluto TV

Veel series die op Paramount Plus staan kun je dus gratis bekijken via Pluto TV. Op deze gratis streamingdienst kijk je series als Star trek, NCIS en CSI.

Paramount Plus kijken in Nederland - VPNGids.nl (3)

Ook nieuwere series kun je gratis bekijken via Pluto TV:

  • Joe Pickett
  • iCarly
  • Star Trek: Strange New World
  • Fire Country
  • Blue Bloods
  • Ghosts

Bonus tip:

Pluto TV is niet alleen beschikbaar in de Verenigde Staten maar ook in het Vereningd Koninkrijk, Canada en Australië. Het aanbod kan wel eens verschillen per land. Door met verschillende VPN-servers te verbinden kun je dus nog meer Pluto TV aanbod kijken.

Pluto TV kijken in Nederland: stappenplan

Volg onderstaand stappenplan om een deel van het Paramount Plus-aanbod gratis te kijken via Pluto TV:

  1. Sluit een abonnement af bij een snelle en betrouwbare VPN-dienst zoals Surfshark. Dit is een van de snelste VPN’s op de markt met een uitgebreid serveraanbod, onder andere in de landen waar Pluto TV beschikbaar is. Wij hebben deze VPN uitvoerig getest voor streaming en zijn erg enthousiast.
  2. Download de VPN-software op het apparaat waarmee je naar Pluto TV wilt kijken
  3. Log in en maak verbinding met een server in de Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk of ander land waar Pluto TV beschikbaar is.
  4. Surf naar Pluto.tv en geniet van goede Paramount Plus series als Blue Bloods, Joe Pickett en iCarly.

Surfshark

Aanbieding

Bespaar 86% + 3 maanden gratis en betaal slechts €2,19 per maand!

Vanaf

€ 2.19

9.0

  • Zeer gebruiksvriendelijk met Netflix en torrents werkend
  • 30 dagen geld-terug-garantie. No questions asked!
  • Goedkoop en veel extra opties

BezoekSurfshark

Paramount Plus niet beschikbaar in Nederland

Paramount+ is niet in alle landen beschikbaar. Vanuit Nederland kun je bijvoorbeeld geen abonnement afsluiten op de streamingdienst. Paramount Plus heeft slecht in een aantal landen uitzendrechten. Paramount Plus kan jouw locatie bepalen aan de hand van jouw IP-adres. Ben je in Nederland? Dan wordt de toegang geblokkeerd.

In 2022 is in de landen waar Paramount Plus niet beschikbaar is een nieuwe streamingdienst genaamd SkyShowtime gelanceerd. Hieronder lees je alles over de nieuwe streamingdienst.

Aanbod Paramount Plus op Skyshowtime

SkyShowtime is sinds oktober 2022 beschikbaar in Nederland en in veel andere landen waar Paramount Plus niet beschikbaar is. Op deze streamingdienst vind je veel content van Paramount Plus, waaronder films en series van Paramount Pictures en CBS. Ook programma’s van Nickelodeon en Comedy Central bekijk je via SkyShowtime.

Een aantal bekende series van Paramount Plus is te zien op SkyShowtime Nederland.

Op de website van SkyShowtime vind je het logo van Paramount Plus. Wanneer je hier op klikt krijgt je het aanbod van Paramount Plus te zien.

Paramount Plus kijken in Nederland - VPNGids.nl (5)
  • Yellowstone
  • Fatal Attraction
  • Elementary
  • Rabbit hole
  • The Offer
  • 1883
  • American Gigolo
  • 1923
  • Star Trek: the Next generation
Paramount Plus kijken in Nederland - VPNGids.nl (6)

Ook de nieuwste blockbusters en goede films uit het Paramount-aanbod bekijk je op SkyShowtime:

  • TopGun: Maverick (2022)
  • Scream (2022)
  • Sonic The Hedgehog 2 (2022)

Leuk feitje:

je kunt een VPN gebruiken om toegang te krijgen tot het SkyShowtime-aanbod uit andere landen. Raadpleeg ons artikel over SkyShowtime voor meer informatie.

Paramount Plus kijken in Nederland

Het aanbod van Paramount Plus kijk je in Nederland dus via andere streamingdiensten. Wil jij toch perse een abonnement op de Amerikaanse dienst Paramount Plus? Dan is er een omweg die je kunt uitproberen, hiervoor heb je de volgende twee zaken nodig:

  1. Een Amerikaans IP-adres.
  2. Een Amerikaanse creditcard of Paypal US.

Een Amerikaans IP-adres is met een VPN zo geregeld. Je hoeft alleen verbinding te maken met een Amerikaanse server om een Amerikaans IP-adres te krijgen.

Paramount Plus accepteer alleen Amerikaanse creditcards. Voor Nederlanders is het lastig om een Amerikaanse creditcard te krijgen. Er zijn websites waar je een virtuele Amerikaanse betaalkaart kunt krijgen, maar dit raden we niet aan.

Wij adviseren om het aanbod van Paramount Plus te bekijken via SkyShowtime en via de gratis streamingdienst Pluto TV.

Kijk Paramount Plus aanbod gratis met Surfshark

Nog meer streamen

Ook vanuit Nederland kun je toegang krijgen tot het aanbod van Paramount Plus. Geniet van de Paramount Plus Originals op SkyShowtime of gebruik een VPN om naar het gratis aanbod te kijken op Pluto TV. Wanneer je verbinding maakt met een Amerikaanse server kun je eenvoudig geografische blokkades omzeilen en toegang krijgen tot Pluto TV.

Ben je benieuwd welke streamingdiensten je nog meer kunt deblokkeren met een VPN? Bekijk dan de artikelen hieronder:

  • Amerikaanse Netflix kijken vanuit Nederland
  • Hulu kijken in Nederland
  • BBC iPlayer kijken in Nederland
  • Gratis Amerikaanse streamingdienst Crackle streamen

Veelgestelde vragen – Paramount Plus kijken in Nederland

Heb je een vraag over het kijken van Paramount Plus? Bekijk dan de veelgestelde vragen hieronder. Laat gerust een reactie achter als jouw vraag en niet tussen staat.

Hoe kijk ik Paramount Plus in Nederland?

Paramount Plus is niet beschikbaar in Nederland. Veel films en series van Paramount Plus kun je bekijken via de streamingdienst SkyShowtime.

Met behulp van een VPN kun je ook toegang krijgen tot Pluto TV. Via deze gratis streamingdienst kijk je naar veel series en films uit het Paramount Plus-aanbod.

Wanneer komt Paramount Plus in Nederland?

Paramount Plus komt niet naar Nederland. De content van Paramount Plus is in Nederland beschikbaar op SkyShowtime. Veel content staat ook op Pluto TV.

Welke series zijn exclusief te zien op Paramount Plus?

Mayor of Kingstown, Halo, Joe Picket, 1923 en 1883 zijn exclusief te zien op Paramount Plus. Een aantal van deze Paramount + Original series zijn ook te zien op SkyShowtime en op de gratis dienst Pluto TV.

Lees ons artikel over Paramount Plus kijken voor meer informatie.

Is CBS all access hetzelfde als Paramount Plus?

Paramount+ is de nieuwe naam van de oorspronkelijke streamingdienst CBS All Access. Verder is er niets veranderd.

Paramount Plus kijken in Nederland - VPNGids.nl (7)

Ronella van der Burgt

Techredacteur

Ronella houdt zich bezig met de vraag hoe we onze digitale samenleving zo veilig mogelijk maken. De huidige digitale ontwikkelingen zorgen ervoor dat we steeds voor nieuwe veiligheidsvraagstukken komen te staan. Ronella wil daarom meer bewustwording creëren over cybersecurity en mensen wijzen op de risico’s en valkuilen

Meer artikelen uit de sectie Streaming

Paramount Plus kijken in Nederland - VPNGids.nl (8)

Top 10 beste miniseries op Netflix in 2024

2 juli 2024

Paramount Plus kijken in Nederland - VPNGids.nl (9)

De 10 beste Nederlandse series op NPO Start en Plus

2 juli 2024

Paramount Plus kijken in Nederland - VPNGids.nl (10)

Top 10 beste Britse series op Netflix in 2024

25 juni 2024

Paramount Plus kijken in Nederland - VPNGids.nl (2024)
Top Articles
Final Fantasy VI 6 VGA 75+ New Sealed German Sony Playstatin Ps1 - No WATA • EUR 101,00
Auto Scratch Remover Walmart
Bank Of America Financial Center Irvington Photos
Grange Display Calculator
Wells Fargo Careers Log In
Craigslist Cars And Trucks Buffalo Ny
Autozone Locations Near Me
Infinite Campus Parent Portal Hall County
Sitcoms Online Message Board
Craigslist Heavy Equipment Knoxville Tennessee
Athens Bucket List: 20 Best Things to Do in Athens, Greece
Chicken Coop Havelock Nc
Nalley Tartar Sauce
Bowie Tx Craigslist
Morgan And Nay Funeral Home Obituaries
Honda cb750 cbx z1 Kawasaki kz900 h2 kz 900 Harley Davidson BMW Indian - wanted - by dealer - sale - craigslist
Unity - Manual: Scene view navigation
[Cheryll Glotfelty, Harold Fromm] The Ecocriticism(z-lib.org)
The EyeDoctors Optometrists, 1835 NW Topeka Blvd, Topeka, KS 66608, US - MapQuest
Gran Turismo Showtimes Near Marcus Renaissance Cinema
Directions To Cvs Pharmacy
University Of Michigan Paging System
Inkwell, pen rests and nib boxes made of pewter, glass and porcelain.
Telegram Voyeur
Egusd Lunch Menu
Masterbuilt Gravity Fan Not Working
Scott Surratt Salary
Past Weather by Zip Code - Data Table
Star News Mugshots
Mumu Player Pokemon Go
Nacogdoches, Texas: Step Back in Time in Texas' Oldest Town
new haven free stuff - craigslist
Hattie Bartons Brownie Recipe
Www Violationinfo Com Login New Orleans
Junior / medior handhaver openbare ruimte (BOA) - Gemeente Leiden
The Boogeyman Showtimes Near Surf Cinemas
Dr Adj Redist Cadv Prin Amex Charge
Nancy Pazelt Obituary
Legit Ticket Sites - Seatgeek vs Stubhub [Fees, Customer Service, Security]
Is The Nun Based On a True Story?
Vindy.com Obituaries
Sig Mlok Bayonet Mount
6576771660
Pathfinder Wrath Of The Righteous Tiefling Traitor
✨ Flysheet for Alpha Wall Tent, Guy Ropes, D-Ring, Metal Runner & Stakes Included for Hunting, Family Camping & Outdoor Activities (12'x14', PE) — 🛍️ The Retail Market
Flappy Bird Cool Math Games
The Horn Of Plenty Figgerits
Gas Buddy Il
Port Huron Newspaper
Union Supply Direct Wisconsin
Bbwcumdreams
Grandma's Portuguese Sweet Bread Recipe Made from Scratch
Latest Posts
Article information

Author: Rueben Jacobs

Last Updated:

Views: 6709

Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rueben Jacobs

Birthday: 1999-03-14

Address: 951 Caterina Walk, Schambergerside, CA 67667-0896

Phone: +6881806848632

Job: Internal Education Planner

Hobby: Candle making, Cabaret, Poi, Gambling, Rock climbing, Wood carving, Computer programming

Introduction: My name is Rueben Jacobs, I am a cooperative, beautiful, kind, comfortable, glamorous, open, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.